02
BAMI GORENG MIX

Bereidingstijd: 2 minuten

Kooktijd 20 minuten

Totale tijd: 22 minuten

indonesisch

Hoeveelheid: 4

Allergie informatie:

  • Tarwe
  • Soja
  • Gluten, sporen van sulfiet

Benodigdheden: 

  • 500 gr. mie
  • 250 gr. gaar vlees
  • 250 gr. bami groenten

Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:

  1.  Kook de mie beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Bak het vlees aan in 2 eetlepels olie en voeg hierbij de kruidenmix.
  3. Voeg de groenten toe en roerbak deze 2 minuten mee.
  4. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  5. Schep er tenslotte de gare mie goed doorheen en laat alles nog 2 minuten bakken.

Notities

Tip: Dit gerecht is ook lekker met met gebakken ei, atjar, kroepoek en sambal badjak

Bali Vis

Bereidingstijd: 3 minuten Kooktijd: 7 minuten Totale tijd: 10 minuten indonesisch Hoeveelheid: 5 Allergie informatie: Soja

Opor

Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 32 minuten indonesisch Hoeveelheid: 5 Allergie informatie: Koriander

Miefang Miehoen

Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd:  10 min Totale tijd: 11 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen

Roedjak

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 20-60 minuten (afhankelijk van soort vlees/kip) Totale tijd: 70 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie:

Bami

Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd: 22 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Tarwe Soja Gluten, sporen

Kerrie Djawa

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van

Rendang

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd:  2 a 6 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie:

12

Goelee

Goelee Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 6 Allergie informatie: Kan

Sambal Goreng Rund

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd:  2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen