02
BAMI GORENG MIX

Bereidingstijd: 2 minuten

Kooktijd 20 minuten

Totale tijd: 22 minuten

indonesisch

Hoeveelheid: 4

Allergie informatie:

  • Tarwe
  • Soja
  • Gluten, sporen van sulfiet

Benodigdheden: 

  • 500 gr. mie
  • 250 gr. gaar vlees
  • 250 gr. bami groenten

Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:

  1.  Kook de mie beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Bak het vlees aan in 2 eetlepels olie en voeg hierbij de kruidenmix.
  3. Voeg de groenten toe en roerbak deze 2 minuten mee.
  4. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  5. Schep er tenslotte de gare mie goed doorheen en laat alles nog 2 minuten bakken.

Notities

Tip: Dit gerecht is ook lekker met met gebakken ei, atjar, kroepoek en sambal badjak

Sambal Goreng Boontjes

Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd:  20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen

Sajoer Lodeh

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd:  20 minuten Totale tijd: 30 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen

Ajam Pedis

Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd:  20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen

Miefang Miehoen

Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd:  10 min Totale tijd: 11 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen

Babi Pangang

Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd:  5 minuten Totale tijd: 7 minuten indonesisch Hoeveelheid: – Allergie informatie: Kan sporen

Rawon

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd 35 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 5 Allergie informatie: Kan sporen

Blado

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd:  10 min Totale tijd: 15 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen

Bali Rund

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 20 minuten Totale tijd: 25 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Soja Kan sporen van

Sambal Goreng Udang

Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd:  20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen