01nasi
Nasi Goreng

Bereidingstijd: 2 minuten

Kooktijd 20 minuten

Totale tijd: 22 minuten

indonesisch

Hoeveelheid: 4

Allergie informatie:

  • Soja
  • Sporen van sulfiet

Benodigdheden:

  • 500 gr. droogkokende rijst
  • 250 gr. gaar vlees
01
01 NASI MIX

BEREIDING PER 100 GR. KRUIDENMIX:

Stap 1: Kook de rijst gaar en laat het goed afkoelen.

Stap 2: Bak het vlees aan in 2 eetlepels olie en voeg hierbij de kruidenmix.

Stap 3: Voeg de rijst en zout naar smaak toe en laat de nasi goreng tijdens voortdurend omroeren goed heet worden.

Stap 4: Serveer met gebakken ei, atjar, kroepoek en sambal.

Notities

Tip: Dit gerecht is ook lekker met met sambal Badjak

Roedjak

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 20-60 minuten (afhankelijk van soort vlees/kip) Totale tijd: 70 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie:

Besengeh

Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd: 22 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Koriander Sporen van sulfiet

Sajoer Goedek

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd:  120 minuten Totale tijd: 130 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet

Lemper

Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd:  20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen