Rendang

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd:  2 a 6 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet bevatten Benodigdheden:  500 gr. rundvlees in blokjes 400 ml kokosmelk Enkele poeroetblaadjes 20 RENDANG MIX Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: Stap 1: Al roerend kook 100 gram kruidenmix, 200 ml kokosmelk en circa 100 ml tot …

Rendang Lees verder »

Babi Pangang

Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd:  5 minuten Totale tijd: 7 minuten indonesisch Hoeveelheid: – Allergie informatie: Kan sporen van Sulfiet bevatten Soja Tarwe Mosterd Benodigdheden:  2 eetlepels margarine en water Kruidenmix voor het bereiden van een saus Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: Stap 1: vermeng de Babi Pangang mix met 2 eetlepels margarine en met wat gekookt water …

Babi Pangang Lees verder »

Sajoer Goedek

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd:  120 minuten Totale tijd: 130 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet bevatten Benodigdheden:  1 blik (+/- 400 gr.) jonge nangka muda (jackfruit) 150 gr. sperziebonen 1 blikje (200 gr.) gesneden bamboespruitjes 1 groene peper 200 ml kokosmelk 1 bouillonblokje 18 Sajoer Goedek Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: Stap 1: Snij de …

Sajoer Goedek Lees verder »

Ajam Peniki

Ajam Peniki

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd:  30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet bevatten Benodigdheden:  1 kip in stukken of +/- 1 kg kippenbouten 400 ml kokosmelk Kruidenmix voor het bereiden van een kip gerecht Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: Stap 1: Bak de kip lichtbruin in de olie en leg ze …

Ajam Peniki Lees verder »

Sajoer Lodeh

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd:  20 minuten Totale tijd: 30 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet bevatten Benodigdheden:  500 gr. diverse groenten (kool, sperziebonen, wortelen) 1 blok tahoe of 1/2 blok tempeh 1 rode peper (fijngesneden) 1 bouillonblokje 200 ml kokosmelk. 16 SAJOER LODEH Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: Stap 1: Snijd de groenten …

Sajoer Lodeh Lees verder »

Babi Ketjap

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd:  20 minuten Totale tijd: 30 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet bevatten SOJA Benodigdheden:  500 gr. varkensvlees in reepjes gesneden, Zoete ketjap. Kruidenmix voor het bereiden van een vlees gerecht Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: Stap 1: Bak de varkensvleesreepjes aan in 2 eetlepels olie. Stap 2: Voeg de …

Babi Ketjap Lees verder »

Sate

Bereidingstijd: 2 uur en 10 minuten Kooktijd: 10 minuten Totale tijd: 2 uur 20 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet bevatten Benodigdheden:  500 gr. kippendij of mager, mals varkens- of rundvlees, satéstokjes. Kruidenmix voor het maken van een vlees/ kip gerecht. Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: Stap 1: Satévlees in dobbelstenen snijden. Stap 2: De …

Sate Lees verder »

Bali Rund

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 20 minuten Totale tijd: 25 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Soja Kan sporen van sulfiet bevatten Benodigdheden:  500 gr. gebakken vis (makreel, lekkerbekjes) in stukken. 13 BALI MIX Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: Stap 1: Bak het vlees aan in 2 eetlepels olie. Stap 2: Voeg de kruidenmix toe en roer goed om. Stap …

Bali Rund Lees verder »

Bali Vis

Bereidingstijd: 3 minuten Kooktijd: 7 minuten Totale tijd: 10 minuten indonesisch Hoeveelheid: 5 Allergie informatie: Soja Kan sporen van sulfiet bevatten Benodigdheden:  500 gr. gebakken vis (makreel, lekkerbekjes) in stukken. 13 BALI MIX Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: Stap 1: Fruit de kruidenmix in 1 eetlepel olie aan en voeg 300ml water toe. Stap 2: Laat …

Bali Vis Lees verder »