12

Goelee

Goelee Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 6 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet bevatten Benodigdheden:  500 gr. rund-, lams-, geitenvlees of kipfilet in blokjes 400 ml kokosmelk. 12 GOELEE MIX Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: Stap 1: Bak het vlees (de kip) aan in 2 eetlepels olie. Stap 2: Voeg …

Goelee Lees verder »

Rawon

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd 35 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 5 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet bevatten Benodigdheden:  500 gr. rundvlees in blokjes Kruidenmix voor het bereiden van soep Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: Stap 1: Trek eerst 1 1/2 liter bouillon van het vlees. Stap 2: Voeg de kruidenmix toe aan de bouillon …

Rawon Lees verder »

Soto

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 6 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet bevatten Benodigdheden:  500 gr. rundvlees of 1 kip, 4 hardgekookte eieren, Se-oen, prei, selderij, gebakken uitjes, Taugé 4 gekookte aardappels in schijfjes gesneden. 09 SOTO MIX Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: Stap 1: Trek van het vlees eerst …

Soto Lees verder »

Nasi Goreng

Nasi Goreng Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd: 22 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Soja Sporen van sulfiet Benodigdheden: 500 gr. droogkokende rijst 250 gr. gaar vlees 01 NASI MIX BEREIDING PER 100 GR. KRUIDENMIX: Stap 1: Kook de rijst gaar en laat het goed afkoelen. Stap 2: Bak het vlees aan in 2 eetlepels olie …

Nasi Goreng Lees verder »

08

Kerrie Bengala

KERRIE BENGALA MIX Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet bevatten Benodigdheden:  500 gr. rundvlees in blokjes of 1 kip in stukken 200 ml kokosmelk. Kruidenmix voor het bereiden van een vlees/ kip gerecht Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: Stap 1: bak het vlees (de kip) …

Kerrie Bengala Lees verder »

Kerrie Djawa

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet bevatten Benodigdheden:  300 gr. Soepvlees 500 gr. diverse groenten 200 ml kokosmelk Kruidenmix voor het bereiden van soep Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: BEREIDING: Stap 1: Trek van het vlees eerst 1/2 L. bouillon Stap 2: Voeg de kruidenmix …

Kerrie Djawa Lees verder »

Roedjak

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 20-60 minuten (afhankelijk van soort vlees/kip) Totale tijd: 70 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet bevatten Benodigdheden:  300 gr. Soepvlees 500 gr. diverse groenten 200 ml kokosmelk 06 Roedjak Mix Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: Stap 1: bak het vlees (de kip) in 2 eetlepels olie Stap 2: Voeg de kruidenmix …

Roedjak Lees verder »

Bami

Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd: 22 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Tarwe Soja Gluten, sporen van sulfiet Benodigdheden:  500 gr. mie 250 gr. gaar vlees 250 gr. bami groenten Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:  Kook de mie beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Bak het vlees aan in 2 eetlepels olie en voeg hierbij de kruidenmix. Voeg …

Bami Lees verder »

Besengeh

Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd: 22 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Koriander Sporen van sulfiet Benodigdheden: 500 gr. rundvlees in blokjes of 1 kip in stukken 400 ml. kokosmelk   05 BESENGEH MIX Bereidingswijze: Bak het vlees (de kip) aan in 2 eetlepels olie Voeg de kruidenmix toe en roer goed om. Voeg 400ml kokosmelk …

Besengeh Lees verder »

Opor

Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 32 minuten indonesisch Hoeveelheid: 5 Allergie informatie: Koriander Kan sporen van sulfiet bevatten Ingrediënten 500 gr. rundvlees in blokjes of 1 kip in stukken 400 ml. kokosmelk 04 OPOR MIX Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix: Stap 1: bak het vlees (de kip) aan in 2 eetlepels olie Stap …

Opor Lees verder »