
Roedjak
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 20-60 minuten (afhankelijk van soort vlees/kip) Totale tijd: 70
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
BEREIDING:
Stap 1: Trek van het vlees eerst 1/2 L. bouillon
Stap 2: Voeg de kruidenmix toe aan de bouillon en soepvlees.
Stap 3: Voeg vervolgens de gesneden groenten toe (sperziebonen, kool en peentjes) en 200 ml kokosmelk.
Stap 4: Op klein vuur zachtjes koken totdat de groenten beetgaar zijn
Stap 5: Zout naar smaak toevoegen.
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 20-60 minuten (afhankelijk van soort vlees/kip) Totale tijd: 70
Bereidingstijd: 3 minuten Kooktijd: 7 minuten Totale tijd: 10 minuten indonesisch
Nasi Goreng Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd: 22 minuten indonesisch