
Bami Goreng met vlees
Vlees gerechten
25 minuten
4 personen
Bami goreng is een Indonesisch gerecht van gebakken noedels met kruiden, groenten en vlees.
Bami Goreng met vlees kan sporen bevatten van: Gluten, Soja, Tarwe, Sulfiet
Ingredienten
- 500 gr mie
- 250 gr groenten naar wens
- 250 gr vlees naar keuze
- 100 gr Bami Goreng kruidenmix
Bereidingswijze per 100gr
Stap 1:
Kook de mie gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Stap 2:
Verhit 2 el olie in een pan en voeg de kruidenmix toe, bak deze kort aan.
Stap 3:
Voeg vervolgens het vlees toe. Bak het vlees tot het bruin is.
Stap 4:
Voeg de groenten toe en roerbak dit gedurende 2 minuten mee.
Stap 5:
Voeg vervolgens de mie toe en meng het geheel terwijl je voortdurend omschept totdat alles warm is.
Serveertip: Serveer met gebakken ei, atjar, kroepoek en Koningvogel sambal badjak.
Bekijk ook deze heerlijke recepten