
Sajoer Lodeh
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 20 minuten Totale tijd: 30 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd 30 minuten
Totale tijd: 40 minuten
indonesisch
Hoeveelheid: 6
Allergie informatie:
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Trek van het vlees eerst ca. 1 liter bouillon.
Stap 2: Snijdt het vlees klein en doe deze terug in de bouillon.
Stap 3: Voeg de kruidenmix toe en kook ca. 10 minuten zachtjes door
Stap 4: Zout naar smaak toevoegen.
Stap 5: In soepkom serveren. Garneren met se-oen, taugé, prei, selderij, schijfjes ei, aardappel en gebakken uitjes.
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 20 minuten Totale tijd: 30 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd: 22 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie
Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd: 5 minuten Totale tijd: 7 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingstijd: 3 minuten Kooktijd: 7 minuten Totale tijd: 10 minuten indonesisch