0014

Bereidingstijd: 2 uur en 10 minuten

Kooktijd: 10 minuten

Totale tijd: 2 uur 20 minuten

Indonesisch

Hoeveelheid: 4

Allergie informatie:

  • Kan sporen van sulfiet bevatten

Benodigdheden: 

  • 500 gr. kippendij of mager, mals varkens- of rundvlees, satéstokjes.

14
Kruidenmix voor het maken van een vlees/ kip gerecht.

Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:

Stap 1: Snijd 500 gram kippendij of varkens- of rundvlees in kleine vierkante stukjes.

Stap 2: Voeg de kruidenmix toe aan de stukjes vlees samen met 4 eetlepels olie.

Stap 3: Laat alles goed mengen en ca. 2 uur in trekken alvorens het vlees aan de stokjes te rijgen.

Stap 4: Rooster of grill de saté bovenop de barbecue.

Notities

Tip: Smaakt extra lekker met rijst, gebakken uitjes, kroepoek, atjar, stokbrood of één van onze sambals, zoals: de Oelek.

LEMPER KIP

Lemper

Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd:  20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid:

Lees Meer »
Blado Rosbief

Blado

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd:  10 min Totale tijd: 15 minuten indonesisch Hoeveelheid:

Lees Meer »
Scroll naar boven