MIEFANG
MIEFANG

Bereidingstijd: 1 minuten

Kooktijd:  10 min

Totale tijd: 11 minuten

indonesisch

Hoeveelheid: 4

Allergie informatie:

  • Kan sporen van Sulfiet bevatten
  • Soja

Benodigdheden: 

  • 1 pak mihoen (250 gr.)
  • 250 gr. gaar vlees (evt. 250 gr. garnalen)
  • 150 gr. groenten (prei, taugé)
36
Kruidenmix voor het bereiden van een mie (bami) gerecht.

Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:

Stap 1: wel de mihoen in een pan met heet water gedurende ca. 5 minuten.

Stap 2: Giet af en laat alles goed uitlekken in een vergiet.

Stap 3: Fruit het klein gesneden vlees aan in 2 eetlepels margarine.

Stap 4: Voeg de kruidenmix toe en roer alles goed om.

Stap 5: Schep er vervolgens de gewassen groenten doorheen en tenslotte de uitgelekte mihoen.

Stap 6: Voeg zout en evt. zoute ketjap naar smaak toe.

Stap 7: Garneer de mihoen met reepjes omelet en ham en serveer met kroepoek, atjar en sambal.

Notitie

Tip: maakt het pittig met sambal

Sambal Oelek
LEMPER KIP

Lemper

Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd:  20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid:

Lees Meer »
Blado Rosbief

Blado

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd:  10 min Totale tijd: 15 minuten indonesisch Hoeveelheid:

Lees Meer »
Scroll naar boven