Opor

Kruidenmix voor het bereiden van een vlees- of kipgerecht.

SKU 04 Category Tags , ,
Vegetarisch

Ja

Pittigheid

Geen 0-6

Delen

Dit product bevat:

INGREDIËNTEN:

Uien (SULFIET), zonnebloemolie, koriander, laos, aroma, gemalen kemirinoten, tamarindepasta, sereh, knoflookpoeder, kruiden en specerijen, conserveermiddel E260, E200, E210 (% kunnen 5% < of > afwijken vanwege het ambachtelijke karakter van het product)

Voedingswaarde

per 100 gram

EW (kJ)

2181

EW (kcal)

525

Vet (g)

36

waarvan VV (g)

3.9

KH (g)

41.1

Waarvan suiker(g)

19.5

Eiwit (g)

5.9

Zout (g)

0.6

  • 20

    Rendang

    Kruidenmix

    Kruidenmix voor het bereiden van een vlees gerecht.

  • 01

    Nasi Goreng

    Kruidenmix

    Kruidenmix voor het bereiden van een nasi (rijst) gerecht.

  • 07

    Kerrie Djawa

    Waardering 0 uit 5
    Kruidenmix

    Kruidenmix voor het bereiden van een soep.

  • 13

    Bali

    Waardering 0 uit 5
    Kruidenmix

    Pittige kruidenmix voor het bereiden van een vlees-, kip- of visgerecht.

Vegetarisch

Ja

Pittigheid

Geen 0-6

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

  • Sambal Manis

    Sambal

    Milde gebakken sambal voor de rijsttafel, vlees, kip en visgerechten.

  • Roedjak Manis

    Waardering 0 uit 5
    Sambal

    Zoet-pittige saus voor vruchten.

  • Gemalen Kemiri Pasta

    Waardering 0 uit 5
    Sambal

    De kemirinoot wordt in talkrijke Indonesische boemboes gebruikt als bindmiddel.1 theelepel pasta is gelijk aan 2 kemirinoten.

  • Sambal Oelek

    Waardering 0 uit 5
    Sambal

    Extra pittige sambal van gemalen pepers. Geschikt voor de rijsttafel, vlees-, kip-, groenten- en visgerechten. Ook lekker om je gerecht of maaltijd extra pit te geven.

  • Sambal Djeroek

    Sambal

    Extra pittige sambal van gemalen pepers met een frisse limoensmaak. Geschikt voor de rijsttafel, vlees-, kip-, groenten- en visgerechten. Ook lekker om je gerecht of maaltijd extra pit te geven.

  • Sambal Ketjap

    Sambal

    Pittige sojasaus

  • Sambal Nasi Goreng

    Sambal

    Milde gebakken sambal van verse pepers, uien en specerijen. Geschikt voor het maken van een nasi en bami gerecht.

  • Sambal Peteh

    Sambal

    Pikante sambal met peteh bonen.

  • Sambal Badjak

    Sambal

    Pikante gebakken sambal van verse pepers, uien en specerijen. Geschikt voor de rijsttafel, vlees, kip en visgerechten.

  • 02

    Bami Goreng

    Waardering 0 uit 5
    Kruidenmix

    Kruidenmix voor het maken van een Bami gerecht

  • Surinaamse Sambal

    Waardering 0 uit 5
    Sambal

    Zeer hete sambal van Surinaamse pepers. Onmiskenbaar bij Surinaamse gerechten.

  • Sambal Badjak Extra Heet

    Sambal Badjak Extra Heet

    Sambal

    Gebakken sambal extra pittig met uien en specerijen. Geschikt voor de rijsttafel, vlees, kip en visgerechten.

  • 06

    Roedjak

    Waardering 0 uit 5
    Kruidenmix

    Kruidenmix voor het bereiden van een vlees- of kipgerecht.

  • 05

    Besengeh

    Waardering 0 uit 5
    Kruidenmix

    Kruidenmix voor het maken van een vlees- of kipgerecht.

  • Sambal Brandal

    Waardering 0 uit 5
    Sambal

    Gebakken sambal extra pittig met uien en specerijen. Geschikt voor de rijsttafel, vlees, kip en visgerechten.

  • Sambal Trassi

    Waardering 0 uit 5
    Sambal

    Extra pittige sambal van gemalen pepers met trassi (garnalensmaak). Geschikt voor de rijsttafel, vlees-, kip-, groenten- en visgerechten. Ook lekker om je gerecht of maaltijd extra pit te geven.

Voor recept ideeën

Scroll naar boven