Babi Ketjap

Bereidingstijd: 10 minuten

Kooktijd:  20 minuten

Totale tijd: 30 minuten

indonesisch

Hoeveelheid: 4

Allergie informatie:

  • Kan sporen van sulfiet bevatten
  • SOJA

Benodigdheden: 

  • 500 gr. varkensvlees in reepjes gesneden,
  • Zoete ketjap.
15
Kruidenmix voor het bereiden van een vlees gerecht

Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:

Stap 1: Bak de varkensvleesreepjes aan in 2 eetlepels olie.

Stap 2: Voeg de kruidenmix toe en roer goed om.

Stap 3: Voeg 500ml water en wat zoete ketjap toe.

Stap 3: Op laag vuur onder af en toe roeren gaar laten sudderen.

Stap 4: Zout naar smaak toevoegen.

Notities

Tip: ook lekker met rijst, gebakken uitjes, kroepoek, sambal Ketjap

Sambal Ketjap
Scroll naar boven