![Babi Ketjap Babi Ketjap](https://www.koningsvogel.nl/wp-content/uploads/2020/04/Babi-Ketjap.jpg)
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Snijd 500 gram varkensvlees in reepjes en bak deze in 2 eetlepels olie.
Stap 2: Voeg de kruidenmix toe en roer goed om.
Stap 3: Voeg 500ml water en wat zoete ketjap toe.
Stap 3: Laat op laag vuur gaar sudderen en blijf af en toe roeren.
Stap 4: Optioneel: Voeg zout naar smaak toe.
![Sambal Goreng Telor Sambal Goreng Telor](https://www.koningsvogel.nl/wp-content/uploads/2020/04/Sambal-Goreng-Telor-300x300.jpg)
Sambal Goreng Telor
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 40 min Totale tijd: 41 minuten indonesisch Hoeveelheid:
![Sambal goreng Sambal goreng](https://www.koningsvogel.nl/wp-content/uploads/2015/11/Sambal-goreng-300x300.png)
Sambal Goreng Rund
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: