
Ritja Ritja
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: ? min Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Al roerend kook 100 gram kruidenmix, 400 ml kokosmelk en circa 100 ml tot 200 ml water in een pan met een anti-aanbakbodem. Goed roeren voorkomt het schiften van de kokosmelk.
Stap 2: Vleesblokjes en de poeroetblaadjes toevoegen en goed blijven roeren tot alles weer kookt.
Stap 3: Op laag vuur de Rendang zachtjes gaar laten sudderen tot de saus indikt en het vlees zacht is. Dit kan 2 a 6 uren duren afhankelijk van vleessoort
Stap 4: Af en toe roeren en zout naar smaak toevoegen.
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: ? min Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 10 min Totale tijd: 11 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 10 min Totale tijd: 15 minuten indonesisch Hoeveelheid: