
Babi Ketjap
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 20 minuten Totale tijd: 30 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Al roerend kook 100 gram kruidenmix, 400 ml kokosmelk en circa 100 ml tot 200 ml water in een pan met een anti-aanbakbodem. Goed roeren voorkomt het schiften van de kokosmelk.
Stap 2: Vleesblokjes en de poeroetblaadjes toevoegen en goed blijven roeren tot alles weer kookt.
Stap 3: Op laag vuur de Rendang zachtjes gaar laten sudderen tot de saus indikt en het vlees zacht is. Dit kan 2 a 6 uren duren afhankelijk van vleessoort
Stap 4: Af en toe roeren en zout naar smaak toevoegen.
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 20 minuten Totale tijd: 30 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 20 minuten Totale tijd: 25 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie
Bereidingstijd: 3 minuten Kooktijd: 7 minuten Totale tijd: 10 minuten indonesisch