
Bereidingstijd: 1 minuten
Kooktijd: 20 min
Totale tijd: 21 minuten
indonesisch
Hoeveelheid: 4
Allergie informatie:
- Kan sporen van Sulfiet bevatten
- Schaaldieren
- Soja
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Snijd het vlees in zeer dunne plakjes of reepjes en bak ze in 2 eetlepels olie.
Stap 2: Voeg de kruidenmix toe en roer goed om.
Stap 3: Voeg 200ml water toe, voeg vervolgens het bouillonblokje en de groenten bestaande uit bv. broccoli, champignons, paprika, peultjes, jonge mais toe.
Stap 4: Kook de groenten beetgaar en voeg pas op het laatst de garnalen en eventueel taugé toe.

Sambal Goreng Telor
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 40 min Totale tijd: 41 minuten indonesisch Hoeveelheid:

Sambal Goreng Rund
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: