
Ajam Pedis
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: In 2 eetlepels olie de vleesplakjes (of kipdelen) licht aanbakken.
Stap 2: De kruidenmix toevoegen en al omscheppende mee fruiten.
Stap 3: 500 ml water toevoegen.
Stap 4: Voeg een scheut ketjap manis en het bouillonblokje toe.
Stap 5: Op laag vuur onder af en toe roeren zachtjes gaar sudderen.
Stap 6: Zout naar smaak toevoegen.
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid: