scan0009

Bereidingstijd: 1 minuten

Kooktijd:  20 min

Totale tijd: 21 minuten

indonesisch

Hoeveelheid: 4

Allergie informatie:

  • Kan sporen van Sulfiet bevatten
  • Soja

Benodigdheden: 

  • 1 kip (in delen)
  • Ketjap manis
  • 3 poeroetblaadjes
27
Kruidenmix voor het maken van een kip gerecht.

Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:

Stap 1: Verdeel de kip in stukken en bak deze in 2 à 3 eetlepels olie aan.

Stap 2: Voeg de kruidenmix toe en roer om.

Stap 3: Voeg 400ml water, een scheut ketjap manis en de poeroetblaadjes toe.

Stap 4: Laat het mengsel koken. Zet vervolgens het vuur omlaag en roer af en toe de kip stukjes en laat ze zachtjes gaar sudderen.

Stap 5: Optioneel: voeg zout naar smaak toe

Notities

Tip: Voeg kroepoek aan het gerecht toe en maak het gerecht pittiger met sambal Ketjap. Let op allergeen (schaaldieren) in sambal Ketjap.

Sambal Ketjap
LEMPER KIP

Lemper

Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd:  20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid:

Lees Meer »
Blado Rosbief

Blado

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd:  10 min Totale tijd: 15 minuten indonesisch Hoeveelheid:

Lees Meer »
Scroll naar boven