
Bali vis
Vis gerechten
10 minuten
4 personen
Gebakken vis in een pittige Balinese saus, ook wel Ikan Bali genoemd.
Bali vis kan sporen bevatten van: Gluten, Soja, Tarwe, Sulfiet
Ingredienten
- 500 gr gebakken vis (makreel, lekkerbekjes)
- ± 400 ml water
- 100 gr Bali kruidenmix
Bereidingswijze per 100gr
Stap 1:
Verhit 1 el olie in een pan en voeg de kruidenmix toe. Bak deze kort aan.
Stap 2:
Voeg vervolgens water toe totdat het een sausje vormt.
Stap 3:
Laat de Bali saus op een laag pitje enkele minuten pruttelen.
Stap 4:
Serveer de gebakken vis en giet de Bali saus over de gebakken vis.
Serveertip: Serveer met rijst en/of kroepoek om het gerecht compleet te maken.
Bekijk ook deze heerlijke recepten