
Tjap Tjay
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen
BEREIDING PER 100 GR. KRUIDENMIX:
Stap 1: Kook de rijst gaar en laat het goed afkoelen.
Stap 2: Bak het vlees aan in 2 eetlepels olie en voeg hierbij de kruidenmix.
Stap 3: Voeg de rijst en zout naar smaak toe en laat de nasi goreng tijdens voortdurend omroeren goed heet worden.
Stap 4: Serveer met gebakken ei, atjar, kroepoek en sambal.
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd 35 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 5 Allergie informatie: Kan sporen
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 6 Allergie informatie: Kan sporen