Roedjak
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 20-60 minuten (afhankelijk van soort vlees/kip) Totale tijd: 70 minuten Indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie:
Bereidingstijd: 2 minuten
Kooktijd 20 minuten
Totale tijd: 22 minuten
indonesisch
Hoeveelheid: 4
Allergie informatie:
Benodigdheden:
BEREIDING PER 100 GR. KRUIDENMIX:
Stap 1: Kook de rijst gaar en laat het goed afkoelen.
Stap 2: Bak het vlees aan in 2 eetlepels olie en voeg hierbij de kruidenmix.
Stap 3: Voeg de rijst en zout naar smaak toe en laat de nasi goreng tijdens voortdurend omroeren goed heet worden.
Stap 4: Serveer met gebakken ei, atjar, kroepoek en sambal.
Notities
Tip: Dit gerecht is ook lekker met met sambal Badjak
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 20-60 minuten (afhankelijk van soort vlees/kip) Totale tijd: 70 minuten Indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie:
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen
Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd: 22 minuten Indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Tarwe Soja Gluten, sporen