
Sate
Bereidingstijd: 2 uur en 10 minuten Kooktijd: 10 minuten Totale tijd: 2 uur 20 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie
BEREIDING PER 100 GR. KRUIDENMIX:
Stap 1: Kook de rijst gaar en laat het goed afkoelen.
Stap 2: Bak het vlees aan in 2 eetlepels olie en voeg hierbij de kruidenmix.
Stap 3: Voeg de rijst en zout naar smaak toe en laat de nasi goreng tijdens voortdurend omroeren goed heet worden.
Stap 4: Serveer met gebakken ei, atjar, kroepoek en sambal.
Bereidingstijd: 2 uur en 10 minuten Kooktijd: 10 minuten Totale tijd: 2 uur 20 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie
Goelee Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 6 Allergie informatie: Kan
Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd: 22 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Koriander Sporen van sulfiet
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: ? min Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen