Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd 30 minuten
Totale tijd: 40 minuten
Indonesisch
Hoeveelheid: 4
Allergie informatie:
- Kan sporen van sulfiet bevatten
Benodigdheden:
- 500 gr. rundvlees in blokjes of 1 kip in stukken
- 200 ml kokosmelk.
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Bak 500 gram vlees, bijv. kip aan in 2 eetlepels olie.
Stap 2: Voeg de kruidenmix toe en roer goed om.
Stap 3: Voeg 300ml water en 200ml kokosmelk toe.
Stap 4: Laat het geheel op klein vuur gaar worden.
Stap 5: Optioneel: voeg zout naar smaak toe.
Notities
Tip: Maak het gerecht compleet met komkommer schijfjes, kroepoek en sambal.
Roedjak
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 20-60 minuten (afhankelijk van soort vlees/kip) Totale tijd: 70
Nasi Goreng
Nasi Goreng Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd: 22 minuten indonesisch
Kerrie Djawa
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4