02
BAMI GORENG MIX

Bereidingstijd: 2 minuten

Kooktijd 20 minuten

Totale tijd: 22 minuten

Indonesisch

Hoeveelheid: 4

Allergie informatie:

  • Tarwe
  • Soja
  • Gluten, sporen van sulfiet

Benodigdheden: 

  • 500 gr. mie
  • 250 gr. gaar vlees
  • 250 gr. bami groenten

Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:

Stap 1: Kook 500 gram mie totdat het beetgaar is.

Stap 2: Bak het vlees aan in 2 eetlepels olie en voeg hier de kruidenmix aan toe.

Stap 3: Voeg de groenten toe aan het kruidenmengsel en roerbak deze voor 2 minuten mee.

Stap 4: Schep de gare mie goed er doorheen en laat alles nog 2 minuten bakken.

Stap 5: Optioneel: zout en peper naar smaak toevoegen.

Notities

Tip: Wil jij van je gerecht echt een feestje maken voeg dan gebakken ei, atjar, kroepoek en sambal Badjak toe.

0008

Sajoer Lodeh

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd:  20 minuten Totale tijd: 30 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen

Ajam Peniki

Ajam Peniki

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd:  30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van

12

Goelee

Goelee Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 6 Allergie informatie: Kan

Sajoer Goedek

Sajoer Goedek

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd:  120 minuten Totale tijd: 130 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet

BALI

Bali Vis

Bereidingstijd: 3 minuten Kooktijd: 7 minuten Totale tijd: 10 minuten Indonesisch Hoeveelheid: 5 Allergie informatie: Soja

08

Kerrie Bengala

KERRIE BENGALA MIX Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten Indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie:

Sambal Goreng Telor

Sambal Goreng Telor

Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd:  40 min Totale tijd: 41 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen

BABI PANGANG

Babi Pangang

Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd:  5 minuten Totale tijd: 7 minuten indonesisch Hoeveelheid: – Allergie informatie: Kan sporen

0014

Sate

Bereidingstijd: 2 uur en 10 minuten Kooktijd: 10 minuten Totale tijd: 2 uur 20 minuten Indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie

Scroll naar boven