Roedjak Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 20-60 minuten (afhankelijk van soort vlees/kip) Totale tijd: 70 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie:
Sate Bereidingstijd: 2 uur en 10 minuten Kooktijd: 10 minuten Totale tijd: 2 uur 20 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie
Soto Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 6 Allergie informatie: Kan sporen
Sajoer Goedek Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 120 minuten Totale tijd: 130 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet
Besengeh Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd: 22 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Koriander Sporen van sulfiet
Semoer Hache Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 1 a 6 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie:
Bali Rund Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 20 minuten Totale tijd: 25 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Soja Kan sporen van
Sambal Goreng Rund Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen
Bami Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd: 22 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Tarwe Soja Gluten, sporen