![0008 0008](https://www.koningsvogel.nl/wp-content/uploads/2017/06/scan0008-e1587025752673-300x300.jpg)
Sajoer Lodeh
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 20 minuten Totale tijd: 30 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Kook 500 gram mie totdat het beetgaar is.
Stap 2: Bak het vlees aan in 2 eetlepels olie en voeg hier de kruidenmix aan toe.
Stap 3: Voeg de groenten toe aan het kruidenmengsel en roerbak deze voor 2 minuten mee.
Stap 4: Schep de gare mie goed er doorheen en laat alles nog 2 minuten bakken.
Stap 5: Optioneel: zout en peper naar smaak toevoegen.
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 20 minuten Totale tijd: 30 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van
Goelee Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 6 Allergie informatie: Kan
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 120 minuten Totale tijd: 130 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van sulfiet
Bereidingstijd: 3 minuten Kooktijd: 7 minuten Totale tijd: 10 minuten Indonesisch Hoeveelheid: 5 Allergie informatie: Soja
KERRIE BENGALA MIX Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten Indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie:
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 40 min Totale tijd: 41 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen
Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd: 5 minuten Totale tijd: 7 minuten indonesisch Hoeveelheid: – Allergie informatie: Kan sporen
Bereidingstijd: 2 uur en 10 minuten Kooktijd: 10 minuten Totale tijd: 2 uur 20 minuten Indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie