Sambal Goreng Udang
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen
Bereidingstijd: 2 minuten
Kooktijd 20 minuten
Totale tijd: 22 minuten
Indonesisch
Hoeveelheid: 4
Allergie informatie:
Benodigdheden:
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Kook 500 gram mie totdat het beetgaar is.
Stap 2: Bak het vlees aan in 2 eetlepels olie en voeg hier de kruidenmix aan toe.
Stap 3: Voeg de groenten toe aan het kruidenmengsel en roerbak deze voor 2 minuten mee.
Stap 4: Schep de gare mie goed er doorheen en laat alles nog 2 minuten bakken.
Stap 5: Optioneel: zout en peper naar smaak toevoegen.
Notities
Tip: Wil jij van je gerecht echt een feestje maken voeg dan gebakken ei, atjar, kroepoek en sambal Badjak toe.
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 10 min Totale tijd: 15 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 1 a 6 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie:
KERRIE BENGALA MIX Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten Indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie:
Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 32 minuten Indonesisch Hoeveelheid: 5 Allergie informatie: Koriander
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 6 Allergie informatie: Kan sporen