rund
ROEDJAK MIX

Bereidingstijd: 10 minuten

Kooktijd 20-60 minuten (afhankelijk van soort vlees/kip)

Totale tijd: 70 minuten

indonesisch

Hoeveelheid: 4

Allergie informatie:

  • Kan sporen van sulfiet bevatten

Benodigdheden: 

  • 300 gr. Soepvlees
  • 500 gr. diverse groenten
  • 200 ml kokosmelk
06
06 Roedjak Mix

Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:

Stap 1: bak het vlees (de kip) in 2 eetlepels olie

Stap 2: Voeg de kruidenmix toe en roer goed om

Stap 3: Voeg 200ml kokosmelk en 200ml water toe.

Stap 4: Het geheel op klein vuur gaar stoven.

Stap 5: Zout naar smaak toevoegen

Notities

Tip: Voeg Sambal Oelek naar wens om dit gerecht pittig te maken.

Sambal Oelek

Kerrie Djawa

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen van

Opor

Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 32 minuten indonesisch Hoeveelheid: 5 Allergie informatie: Koriander

Nasi Goreng

Nasi Goreng Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd: 22 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Soja Sporen

Sambal Goreng Boontjes

Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd:  20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen

Besengeh

Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd: 22 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Koriander Sporen van sulfiet

Rendang

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd:  2 a 6 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie:

Miefang Miehoen

Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd:  10 min Totale tijd: 11 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen

Sajoer Lodeh

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd:  20 minuten Totale tijd: 30 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen

Sate

Bereidingstijd: 2 uur en 10 minuten Kooktijd: 10 minuten Totale tijd: 2 uur 20 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie