0008

Bereidingstijd: 10 minuten

Kooktijd:  20 minuten

Totale tijd: 30 minuten

indonesisch

Hoeveelheid: 4

Allergie informatie:

  • Kan sporen van sulfiet bevatten

Benodigdheden: 

  • 500 gr. diverse groenten (kool, sperziebonen, wortelen)
  • 1 blok tahoe of 1/2 blok tempeh
  • 1 rode peper (fijngesneden)
  • 1 bouillonblokje
  • 200 ml kokosmelk.
16
Kruidenmix voor het bereiden van soep

Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:

Stap 1: Snijd de groenten en de tahoe of tempeh klein.

Stap 2: Voeg de kruidenmix en 800ml water te-samen, breng het met het bouillonblokje en de 200 ml kokosmelk aan de kook.

Stap 3: Doe dan de tahoe of tempeh erin en voeg de groenten in volgorde van hun kooktijd toe.

Stap 4: Breng op smaak met zout en eventueel een tikje suiker. Af en toe omroeren en koken tot de groenten beetgaar zijn.

 

Notities

Tip: ook lekker met rijst, kroepoek, sambal

Scroll naar boven