Authentieke smaken
Uitgebreid assortiment
Laag in prijs
Ajam Pedis
Ajam pedis is een Indonesisch gerecht van pittige kip met een smaakvolle saus.
30 minuten
Ajam Peniki
Ajam Peniki is een Indonesisch gerecht van gestoofde kip in een pittige kokossaus.
Babi Ketjap
Babi ketjap is een Indonesisch gerecht van gestoofd varkensvlees in een zoete ketjapsaus.
Babi Pangang saus
Babi pangang saus is een zoetzure saus, geschikt voor over krokant gebakken hamlappen.
15 minuten
Bali rund of kip
Gestoofd vlees met de smaak van Bali.
Bami Goreng met vlees
Bami goreng is een Indonesisch gerecht van gebakken noedels met kruiden, groenten en vlees.
25 minuten
Besengeh
Besengeh is een Indonesisch gerecht van gestoofd vlees of kip in een kruidige kokossaus.
Blado rund
Daging (rund) Blado is een heerlijk Indonesisch gerecht van gesudderd rundvlees met kruiden.
40 minuten
Goelee
Goelee is een gerecht van gestoofd vlees met een kruidige saus.
Kerrie Bengala
Kerrie Bengala is een heerlijk Indonesisch gerecht van gesudderd vlees met kruiden.
Kerrie Djawa soep
Kerrie Djawa is een gerecht van soep met vlees.
Lemper
Lemper is een populaire Indonesische snack van kleefrijst gevuld met gekruide kip.
90 minuten
Miefang
Miefang is een populair Chinees gerecht dat bestaat uit gebakken noedels vermengd met groenten, vlees of zeevruchten.
Nasi Goreng met vlees
Nasi goreng met vlees is een populair Indonesisch gebakken rijstgerecht.
22 minuten
Opor
Opor is een Indonesisch gerecht van malse kip, gekookt in een romige en kruidige kokossaus.
Rawon
Rawon is een Indonesische rundvleessoep met een diepe, donkere kleur en rijke smaak. Maar kan ook als stoofvlees bereid worden.
120 minuten
Rendang
Rendang is een Indonesisch stoofgerecht van mals rundvlees gekookt in een rijke, kruidige kokossaus.
240 minuten
Ritja Ritja
Ritja ritja is een traditioneel Indonesisch gerecht dat bekend staat om zijn smaakvolle en kruidige karakter.
45 minuten
Roedjak
Roedjak is een heerlijk gerecht uit de Indonesische keuken met een fris pittige smaak.
Sambal Goreng rund
Sambal goreng rund is Indonesisch rundvlees gebakken in pittige sambalsaus.
Sambal paprika met kip en boontjes
Smaakvol gerecht met sambal paprika.
20 minuten
Sate
Saté is van oorsprong een Indonesisch en Maleisisch gerecht, bestaande uit drie of meer stukjes geroosterd vlees op een dunne houten spies.
140 minuten
Semoor Hachee
Semoor hachee is een Javaans stoofgerecht van rundvlees in een zoete en kruidige saus op basis van ketjap en specerijen.
Soto
Soto is een Indonesische soep met mals vlees, zoals kip of rundvlees, groenten en kruidige bouillon.
60 minuten
Tjap Tjay met vlees
Tjap tjay is een gerecht van verschillende soorten groenten met vlees.